Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Οι Τρεις Ιεράρχες: «Είναι εχθροί οι Έλληνες…»

Όταν κάποιοι ξεκινάμε την προβολή της αντίθεσής μας προς τις θρησκείες είναι από την απλή και αγαθή ιδέα ότι δεν μπορεί όλο αυτό το παραμύθι του περιεχομένου τους να στέκει δίπλα στην σημερινή αντίληψη και γνώση του φυσικού κόσμου.
Όσο ασχολούμαστε όμως με το θέμα αυτό βλέπουμε ότι κατ’ ουσίαν έχουμε να κάνουμε με τον φορέα αυτής της αποπλάνησης των ανθρώπων, τις Εκκλησίες. Που επιμένουν με κάθε τρόπο, ετσιθελικό, παρα-κρατικό και μαφιόζικο, να δεσμεύουν τους ανθρώπους στο πελατολόγιό τους. Επικαλούμενες ό,τι πιο δήθεν, πιο ψευδές και μισαλλόδοξο μπορείτε να διανοηθείτε. Από αυτονών την δεσποτεία πρέπει να απαλλαγείτε! Να ξεχωρίσουμε! Κι όσοι μετά θέλουν να εξακολουθήσουν εθελοντικά με το παραμύθι δικαίωμά τους. Ας μετρηθούμε επιτέλους. Αλλά όχι να μας φοράνε τη δεσποτεία τους στη ζωή μας και στα παιδιά μας.

Οι Τρεις Ιεράρχες, για παράδειγμα, που με αργία αλλά και υποχρεωτικό εκκλησιασμό παραμυθιάζει η εκκλησία τα παιδιά μας, ξέρετε πόσα αισχρά και αβυσσαλέου μίσους ψέματα και ύβρεις έχουν επανειλημμένα εκπέμψει ενάντια στους Έλληνες και τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό; Οι Έλληνες χαρακτηρίζονταν ως απαίσιοι δαίμονες ειδωλολάτρες. Ψάξτε το λίγο στα καταγεγραμμένα γραφτά τους. Είναι απίστευτα. Κι ας έρθει κάποιος υπερασπιστής τους να τα αμφισβητήσει. Είχαν βαλθεί να εξοστρακίσουν ότι Ελληνικό απόμενε από τη μεγάλη και φωτεινή κληρονομιά μας, γι αυτούς ήταν "ο εχθρός", για να περάσουν με σκοταδισμό στο μάντρωμα του κοσμάκη στο κοπάδι τους. Συνέβαλαν πολύ αποφασιστικά στο να πάψουν να υπάρχουν οι "Έλληνες" και το Ελληνικό πνεύμα και η συνέχειά μας. Συνέβαλαν στο να μην ξέρουμε, σ’ αυτό το νέο κράτος που κάποιοι για κάποιους λόγους ίδρυσαν, ποιοι είμαστε, πού θέλουμε να πάμε και πού πηγαίνουμε. Να τους χαίρεστε τους "τρεις μεγίστους φωστήρες σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου